Knutselateliers en Crea-namiddagen


 "Febe heeft een super leuke dag gehad! Bedankt Stéphanie!! Echt fijn dat er mensen zijn zoals jij, die onze kinderen op jonge leeftijd van alles willen laten proeven..." Anja Vandendriesch, mama van Febe.

 

  • Slijm workshops
    • We gaan slijm maken! Het lijkt altijd zo eenvoudig als je op youtube gaat maar het lukt bijna nooit. Ik heb zelf heel veel "recepten" en veel ingredienten getest. Tijdens het atelier gaan we ook van alles gebruikt. Hopelijk lukt het voor iedereen: fluffy, met glitters of "glow in the dark" - alles gaat mogelijk zijn! Nieuwe "recepten" komen aan bod voor de nieuwe workshops.
    • Taalspraak: Nederlands
    • Het kost €20 (€15 voor het atelier en het materiaal + €5 voor de verzekering, dranken en vieruurtje).
    • Bij jullie thuis is het ook mogelijk: offerte op aanvraag.


Wat doen we tijdens de Knutselateliers en de crea-namiddagen?

Op woensdag,

bepaal ik de thema's volgens de leeftijd en het geslacht van de kinderen. Hebben de kinderen een specifieke wens? Dan doen we het! Soms met een yoga lesje, soms met binnen- of buitenspelletjes en natuurlijk bereiden we ook samen ons vieruurtje.

 

Prijs: €6 per uur (materiaal inbegrepen).

Crea-pass te kopen voor €60. Inschrijving is verplicht.

Op zondag,

wordt het thema vooraf bepaald. We doen van alles: met klei spelen, verven, plakken, knippen en vouwen, .... We beginnen met een yoga lesje om ons creativiteit te wekken! Na de knutselactiviteiten beginnen we met het koken van ons vieruurtje. Nadien kunnen we nog een extra knutselwerk doen of spelen we binnen of buiten. 

 

Prijs: €6 per uur (materiaal inbegrepen).

Crea-pass te kopen voor €60. Inschrijving is verplicht.