Stages en crea-dagen tijdens de schoolvakantie


 "Viktoria is razend enthousiast over haar week Fantasie eiland bij Creafunkids : ze maakt nu thuis schatkaarten, vertelt over dino's, toont de yoga oefeningen die ze elke dag doen en elke dag hebben ze wel iets lekkers samen gemaakt ! Heerlijk gevoel voor de ouders als je kleine meid zo blij en enthousiast thuiskomt ! Dikke pluim van ons." Natasja Moesen, mama van Viktoria. 

 

Kalender kampen

 

- Geen kampjes momenteel in Belgïe.Wat doen we tijdens de kampen en de crea-dagen ?

Tijdens de schoolvakantie, organiseren we toffe activiteiten in kleine groepen voor kinderen vanaf 3 jaar. We knutselen,  doen yoga en koken rond het thema van de week. Elk kind krijgt de aandacht die hij nodig heeft aangezien dat het een kleine groep is. Ieders creatief potentieel wordt gewaardeerd en gestimuleerd door de yoga en relaxatie. Dit laat uw kinderen toe zich volledig te uiten door middel van leuke en creatieve activiteiten want ze bepalen zelf het niveau dat zij willen bereiken, zonder oordeel, zonder beperkingen of vereisten van prestaties. Een verademing, een opgeschort moment in de tijd en veel voldoening op het eind! Een stage bij Creafunkids is voor alle kinderen: kunstenaars in hart en nieren of niet. 

 

In de praktijk

  • Onthaal vanaf 8u.
  • De activiteiten starten om 9 uur en eindigen om 16 uur. 
  • Prijs: €40 per dag of €140 voor 4 dagen of €165 voor een week. Het knutselmateriaal en de verzekeringen zijn inbegrepen.
  • Kortingen: gezinskorting (-€10 vanaf het tweede kind voor een inschrijving voor een ganse week).
  • De kinderen krijgen gezonde dranken, een tienuurtje en een vieruurtje die we samen zelf klaarmaken.
  • Toezicht is mogelijk tot 18u (meerprijs: €5 per dag en per kind).