Verjaardagsfeestje van 0 tot 18 jaar


Verjaardag, Communie, Baby shower...

 Wilt u een speciaal feest geven voor uw kind organiseren maar u hebt geen tijd en weinig inspiratie? Zou u graag iets uniek doen en pleziergeven aan al de aanwezige kinderen maar u weet niet hoe? Dan kan Creafunkids u hierbij helpen. Als birthday planner, kan ik alles van A tot Z doen. We kiezen samen een thema voor uw kind, een focus op een activiteit (knutselen, koken of spelen) en daarna stuur ik u een offerte op maat.

 

"Nogmaals bedankt vor het super feest dat je voor Louise hebt georganiseerd! Ze heeft het echt naar haar zin gehad", Julie Rops, mama van Louise.Wat kan ik u voorstellen?

Na het kiezen van het thema (Hawaï feestje, ridder en prinses, zee en oceaan, Peter Pan, De Mol, elfen, lieveheersbeestjes en vlinders, vogels, dino's, prins en prinses, ...), stel ik u een aantal activiteiten voor. Eénmaal de offerte aanvaard, maak ik samen met de jarige de uitnodigingskaarten. Ik zorg voor de organisatie, de voorbereiding van het feest, het kopen van het materiaal, de taart, de animatie, ... Het feest gebeurt in de lokalen en de tuin van Creafunkids.

 

In de praktijk

  • Het kan op zaterdag of op zondag in de voormiddag of in de namiddag: van 10 uur tot 13 uur of van 14 uur tot 17 uur.
  • Het kan ook op vrijdag avond: van 17 uur tot 20 uur.
  • Prijs: €150 vaste kosten + kosten volgens de birthday package (gestuurd op aanvraag).
  • Inbegrepen in de vaste kosten: huren van de lokalen en de tuin, verzekeringen, prestaties van de birthday planner, voorbereiding van het feest (met spelletjes), algemene versiering (lokalen en tafel).
  • Niet inbegrepen: uitnodingskaarten. We maken de kaartjes gedurende een privé knutselatelier.